Har du lyst til å gjøre en forskjell for deg selv og andre mennesker?

Suksesskurset 

STRESSMANAGER

og

SELVLEDELSE

 gir deg verktøyene du trenger i jobb og privatliv.

Nytt kurs starter  i Trondheim

09-11. April 2024
Vet du om noen som er stresset?  Har du lyst til å hjelpe dem?

Eller opplever du selv at du har for høyt negativt stressnivå?

Hva om du kan få konkrete verktøy som reduserer ditt stressnivå, slik at du sover bedre, får nyte livet og får bedre livskvalitet?

På vår stressmanager utdanning med integrert mental trening får du de verktøyene du behøver og mer til.

Du får forskningsbaserte stresstester for å finne ditt eget og andres stressnivå og verktøyene for å gjøre noe med det.

Her handler det om å ta action for å få et bedre helse. Er du klar?  Vi  brenner for å gjøre en forskjell for mennesker.

Du fortjener det beste og med dette kurset så vil du få kunnskaper, kompetanse og konkrete verktøy som hjelper deg selv og andre.

Kurset går over 3 heldager med 6 måneder praksis i etterkant.

Etter gjennomført og godkjent egentrening og praksis får du diplomering som Stressmanager fra Meta-Partner og Skandinaviska Lederhögskolan. Er du allerede sertifisert Coach får du Diplomering som Stress Coach.


Ja takk, jeg vil vite mer om kurset i STRESSMANAGEMENT.

Anneli Hermanstad

Anneli har over 20 års erfaring som leder innen offentlig næringsliv og innen lederskap, omstilling og utvikling. Men hun er i dag mest kjent som Norges eneste Coach trener for International Coaching Community hvor hun utdanner både enkeltpersoner og team. Hun er lisensiert partner for Center for Body Language i Norge. hvor hun er landets eneste trener i Facial Expressions – kroppsspråk. I tillegg er hun en av to NLP- Trainere fra ICNLP i Norge.

Hva deltagere har sagt om kurset:

"Dette er et kurs som gir resultater og bedre livskvalitet.Etter gjennomføringen av stress manager kurset med tilhørende mentale treningsprogram kan følgende resultater kvitteres ut: raskere innsovning, betydelig bedre søvnkvalitet, økt energinivå, en rekke konkrete verktøy både for å bli bevisst ulike stressfaktorer, symptomer og ikke minst hvordan håndtere stress."

Anbefalingshilsen fra Avdelingsleder- 38 år, Kristiansand

"Jeg kan anbefale stressmanager helt i fra hjertet og fordi jeg er opptatt av kvalitet. Forskningsbasert stresstest, mentale treningsfiler av Lars Eric Uneståhl som er en av grunnleggeren av mental trening i verden. Jeg fikk økt kompetanse og mestringsstrategier for mennesker med stress. Som daglig leder og eier av eget firma fikk jeg selv økt min konsentrasjon og tilstedeværelse etter å ha brukt mentale treningsfiler. Nå er jeg mer effektiv og jeg ser på dette kurset som et must for å få bedre helse. Meld deg på i dag og ta action for deg selv og dine kollegaer"Eier og daglig leder 44 år

En omfattende og innholdsrik utdanning. Forankret i solid forskning, og med mange effektfulle verktøy. Flott lærings/undervisningsmateriell. Anneli er en svært dyktig formidler og hele utdanningen holder meget høy kvalitet. Anneli selv, kan for meg oppsummeres slik: En utstråling som smitter, glimt i øyet, inkluderende, tilstedeværende, lyttende og med et hav av kunnskap/erfaring. Som hun både deler og formidler på en glimrende måte!

Ronnie Richelieu, Førstekonsulent og ICC CoachUtrolig lærerikt og givende kurs om stressmestring, og det er forskningsbasert – det likte jeg. Det mentale treningsprogrammet har stor effekt, gir ro i både kropp og sinn. Kan anbefaler dette kurset/ utdanningen. Du kan benytte erfaringene i eget liv, som kollega, venn e.l. og som eksempelvis coach.


Oddny Bjøraas- Prosjektleder


>