• You are here:
  • Home »

Anneli Hermanstad

Anneli3_1589Hei, Anneli Hermanstad heter jeg og er gründeren av Meta-Partner, grunnlagt i 2004.

Jeg er opptatt av åpen, ekte og tydelig kommunikasjon og kroppsspråk. Brenner for å få mennesker og bedrifter til å vokse. Jobber som kursholder, inspirator, foredragsholder og endringsleder. Er genuint opptatt av mennesker og relasjoner – det er der magien blir skapt både privat og profesjonelt.

Jeg har over 20 års erfaring som leder innen offentlig næringsliv og innen lederskap, omstilling og utvikling. Men er i dag mest kjent som Norges eneste Coach Trainer for International Coaching Community hvor jeg utdanner både enkeltpersoner og team.  Er lisensiert partner for Center for Body Language i Norge. hvor jeg er landets eneste trener i Facial Expressions – kroppsspråk. I tillegg er jeg en av to NLP- Trainere fra ICNLP i Norge.

Holder åpne og interne kurs i stressmanagement, mental trening, kommunikasjon, kroppspråk, ledelse, Coaching og NLP. Min misjon er å skape vekst i enhver organisasjon, ved å utvikle mennesker og team. En av mine profesjonelle styrker er balansen mellom å være støttende og å utfordre mine kunder mot deres mål. Min lederstil karakteriseres av troen på at alle mennesker har et potensiale til å utvikle egne ferdigheter, og å bli enda bedre i det de gjør. Vi vet at vi lærer mer når vi trives og har det moro, så humor er en viktig ingrediens i alle kurs og endringsprosesser hos oss.

 

Kontaktinformasjon:

Telefon: (+47) 97 77 02 23
Epost: anneli@meta-partner.no

>