• You are here:
  • Home »

Evalueringer NLP – Practitioner 1

Evalueringer NLP – Practitioner Thailand 2015

Generelt:

Som en nystart i livet. Å få muligheten til å få tilgang til nye nivåer i livet og verktøy for å hjelpe meg selv til nye dimensjoner. FANTASTISK. Takk»
Monika Morling

«Fantastisk opplevelse, ga mye å tenke på»
Gordon Ishammar

Et annerledes kurs enn jeg har deltatt på tidligere, helt nytt for meg å kjenne at uansett hvordan jeg har det så kan jeg være med.Veldig spennende. Trenere til sammen utgjør en helt fantastisk kompetanse som gjør at de lykkes med å formidle NLP- filosofien og nytten den har»
Ylva Hansson

«Fantastisk lærerikt på alle nivåer. Jobbet på en sånn måte som jeg elsker. Innifra og Ut. Treneren er et Dream Team som jobber så godt og utfyller hverandre. Herlig med mye humor også «
Jeanett Eikanger

En fantastisk opplevelse og reise. Jeg har lært så mye. Mange tankevekkere. Fantastiske Trainere som gir så mye av seg selv. Varme og humor»
Eva Krogen

Et minne for livet. Et fantastisk kurs med bra opplegg, fantastiske øvelser, trenere og kursdeltagere. Om jeg nådde mitt mål, om jeg gjorde! Personlig utvikling og verktøy å ta med hjem til andre!»
Mia Person

«Givende, fått så mye kunnskap og verktøy som jeg kommer å ha nytte i hele mitt liv. Supergøy, har gledet meg til å gå til kurslokalet hver dag.Trenerene er eksellent. Sprudler av energi og vilje til att vi skal lære oss så mye som mulig og at vi skal ha det moro samtidig «
Louise Jonsson

«En vidunderlig reise der jeg har fått utforske meg selv på dypet. Det føles som om jeg har kjent menneskene i gruppen i hele mitt liv og kommer til å fortsette å lære de å kjenne de etter kurset. Rent konkret har kurset gitt meg utrolig mange fine verktøy å bruke på meg selv og andre. Men selv om jeg aldri kommer til å bruke en prosess igjen i mitt liv så har kuset gitt meg mer enn jeg noensinne våget å håpe på.»
Staffan Uneståhl Orlib
Om Trainer Anneli Hermanstad
«Jeg digger deg Anneli. Du har en måte og forklare på som jeg virkelig kan ta til meg. Jordnær og konkret, men samtidig visjonært i en miks som går rett hjem til meg»
Staffan Unestål Orlieb

«Sprudlende glede, kommer alltid med gode historier som forgyller dagen. Hun har en riktig god energi og man ser at hun virkelig brenner for det hun gjør»
Louise Johnson
«Fantastisk kvinne. Hvilken energi! Hun vet virkelig hva hun gjør, ser alle og når hun ser at noen ikke helt forstår, fanger hun opp det og hjelper til. Hvilken evne <3 «
Mia Persson

«En solstråle på scenen og utenfor også selvfølgelig. En morsom måte å lære bort på.Fantastisk!!!!! «
Eva Krogen
«Fantastisk.Enkel å forstå. Ligger en stor erfaring bakom hvert ord. Vet hvordan hun skal få alle til å være med. Skaper en trygg stemning rundt seg.»
Gordon Ishammar.

«Vakre,skjønne, gode Anneli som er så profesjonell og kan så mye. Du er så dyktig. Har lært så enormt mye av deg. Du er bunn ærlig, me like! Føler meg spesiell når jeg er i ditt klasserom <3 «
Jeanett Eikanger

«Fart og energifyllt, full av omtanke og respekt. Så god vilje og med begge bena på jorden. Fantastisk <3 «
Monika Morling

>