Stress Manager

Det snakkes og skrives veldig mye om stress. Du vet sikkert – som så mange andre nordmenn – en hel del om stress, stressorer, stresseffekter. Man kan være ekspert på stress og likevel være stresset og bli utmattet. Det vi behøver er ikke mer kunnskap, men mer kompetanse, dvs metoder for hvordan vi håndterer negativt stress i praksis. For å overføre kunnskap til kompetanse kreves metoder, praktisering, øvelse og trening. Ettersom all ikke fysisk trening kalles ”mental trening” blir dette nøkkkelfaktoren i all stresshåndtering.

Overallt prates det om stress – hjemme, på jobben, i skolen og i media. Mennesker lever i og med stress i hverdagen på en måte som begynner å sette alvorlige spor både hos enkeltindividet og samfunnet.

Nå er det på tide å ta ACTION!

Stressmanager gjennom Mental Trening i teori og praksis – er en prosess utdanning og fører til diplom som Stressmanager. Utdanningen foregår som en prosess under 6 måneder. Etter samlingen gjennomfører du egentrening og praksis. I løpet av denne egentreningen lærer du deg å minske det negative stresset gjennom en minsket grunnspenning, en avspent effektivitet og en økt evne til å bygge deg opp, bedre søvn m.m Her inngår også metoder til å forvandle negativt stress til positivt stress.( tenning, aktivering, motivasjon) deretter praktisererer du det du har lært på en gruppe på minimum 5 personer over minimum 6 uker. Du får et rikholdig kursmaterial, med tester for å sjekke ut ditt eget stressnivå før og etter din praksisperiode, konkrete verktøy som du kan benytte på deg selv og andre.

Hva deltagere har sagt om kurset:

«En omfattende og innholdsrik utdanning. Forankret i solid forskning, og med mange effektfulle verktøy. Flott lærings/undervisningsmateriell. Anneli er en svært dyktig formidler og hele utdanningen holder meget høy kvalitet. Anneli selv, kan for meg oppsummeres slik: En utstråling som smitter, glimt i øyet, inkluderende, tilstedeværende, lyttende og med et hav av kunnskap/erfaring. Som hun både deler og formidler på en glimrende måte!»
Ronnie Richelieu, Førstekonsulent og ICC Coach

«Dette er et kurs som gir resultater og bedre livskvalitet.Etter gjennomføringen av stress manager kurset med tilhørende mentale treningsprogram kan følgende resultater kvitteres ut: raskere innsovning, betydelig bedre søvnkvalitet, økt energinivå, en rekke konkrete verktøy både for å bli bevisst ulike stressfaktorer, symptomer og ikke minst hvordan håndtere stress.»

Anbefalingshilsen fra Avdelingsleder- 38 år, Kristiansand

 

«Jeg kan anbefale stressmanager helt i fra hjertet og fordi jeg er opptatt av kvalitet. Forskningsbasert stresstest, mentale treningsfiler av Lars Eric uneståhl som er en av grunnleggeren av mental trening i verden. Jeg fikk økt kompetanse og mestringsstrategier for mennesker med stress. Som daglig leder og eier av eget firma fikk jeg selv økt min konsentrasjon og tilstedeværelse etter å ha brukt mentale treningsfiler. Nå er jeg mer effektiv og jeg ser på dette kurset som et must for å få bedre helse. Meld deg på i dag og ta action for deg selv og dine kollegaer»

Eier og daglig leder 44 år

Utrolig lærerikt og givende kurs om stressmestring, og det er forskningsbasert – det likte jeg. Det mentale treningsprogrammet har stor effekt, gir ro i både kropp og sinn. Kan anbefaler dette kurset/ utdanningen. Du kan benytte erfaringene i eget liv, som kollega, venn e.l. og som eksempelvis coach.

Oddny Bjøraas- Prosjektleder

>